Begynderkursus aften

Aften Havkajakkurser fra kl. 17.00 – 21.00  Maj – Aug

Aftenbegynderkursus for to personer – kurset har det samme indhold som dagskurset.
Her får i kurset i jeres tempo – en super måde at lære at ro havkajak

Pris pr. prs. 1,950kr min/max 2.personer    Tilmelding

Ring eller skriv, så finder vi en tid der passer

Alle vore Havkajakkurser er modul opbygget. Start med et begynderkursus, tag hjem og træn, kom igen og få moduler efter behov.  Begynderkurset giver dét der skal til for at komme sikker på vandet i Danmark om sommeren.  Vi bruger vores store erfaring fra Søværnet med fokus på søsikkerhed.

Lær de grundlæggende redningsøvelser ved kæntring, kom sikker ud og op i kajakken, lær makkerredning og selvredning. Lær at planlægge tur efter evne, vejr og udstyr. Demo af det bedste udstyr på markedet. Vi har havkajakker i mange forskellige størrelser, også en der passer netop dig.

Makkerredning og selvredning er de to vigtigste redningsøvelser. Du vil lære dem begge og dermed blive klar til at komme sikker på vandet kystnært i Danmark  om sommeren.

Lær den rigtige roteknik fra starten – den energirigtige roteknik forebygger skader, og du vil kunne ro langt længere uden at syre til i overkroppen.

Havkajakskolen Silkeborg havkajak for begynder & øvede

Lær det der skal til, for at komme sikker på vandet, Send en mail harry@havkajakskolen.dk og vi finder en tid. Pris 1,950 kr pr. person

<